دقایقی پس از اینکه خبرگزاری دولتی ایرنا خبر کنار رفتن حسین سلاحورزی از ریاست اتاق بازرگانی ایران را منتشر کرد، این فعال اقتصادی در توییتی، ضمن تکذیب کنارهگیری خود نوشت: «یا خبرگزاری رسمی دولت هک شده یا بازیچه افراد. شاید هم مثل دفعات قبل در نهایت خبر را از خروجی خود حذف کند.»
پیشتر وبسایت اکوایران به نقل از منبعی آگاه نوشته بود: «کنار رفتن سلاحورزی صرفا در دو صورت امکانپذیر است؛ استیضاح از سوی هیئت نمایندگان اتاق ایران یا درخواست استعفای او به هیئت رئیسه اتاق که هنوز هیچ کدام از این اتفاقها رقم نخورده است.»
حسین سلاحورزی از منتقدان جدی دولت ابراهیم رئیسی که در جریان خیزش انقلابی هم از مردم معترض حمایت کرد و نیروهای وابسته به حکومت را «غضنفرهای داخلی» نامید، روز ۲۸ خرداد در پی برگزاری انتخابات داخلی، به ریاست اتاق ایران انتخاب شد.
این فعال اقتصادی در حالی موفق شد بیشترین آرای ریاست اتاق ایران را کسب کند که رسانههای حکومتی، نهادهای امنیتی و دستگاههای اجرایی از مدتها پیش تلاش برای ممانعت از ریاست او را آغاز کرده بودند.
پس از اینکه سلاحورزی به عنوان رئیس اتاق ایران معرفی شد، خبرگزاری دولتی ایرنا اقدام این نهاد خصوصی را «غیرقانونی» خواند. صداوسیما و رسانههای وابسته به صداوسیما نیز نتوانستند خشم خود را پنهان کنند و پروندهسازی علیه او را آغاز کردند.
خبرگزاری فارس وابسته به سپاه پاسداران روز شنبه سوم تیر، نوشت جمعی از نمایندگان مجلس خواستار برکناری سلاحورزی شدهاند. همزمان، خبرگزاری تسنیم، دیگر رسانه وابسته به سپاه پاسداران، نیز در خبری مدعی شد جمعی از دفاتر اتحادیه انجمن اسلامی دانشجویان در نامهای به وزارت اطلاعات، خواستار ابطال انتخابات اتاق بازرگانی و رد صلاحیت سلاحورزی شدهاند. تسنیم روز یکشنبه نیز در گزارشی، برخی اتهامهای اقتصادی را علیه سلاحورزی مطرح کرد.
حسین سلاحورزی در جریان جنبش زن، زندگی، آزادی کنار مردم ایستاد و پس از تیراندازی خونین ماموران حکومت به مردم ایذه در ۲۵ آبان ۱۴۰۱ که به کشته شدن کیان پیرفلک و شماری دیگر از مردم منجر شد، در توییتی نوشت: «مردم بیگناه ایذه غرق در خون».
Read More
This section contains relevant reference points, placed in (Inner related node field)
سلاحورزی مهرماه گذشته، همزمان با ادامهدارشدن مسدودسازی اینترنت و فضای مجازی در ایران گفته بود که فیلترینگ در کمتر از یک ماه ۱۵۰ هزار میلیارد تومان به کسبوکارهای آنلاین ضرر وارد کرد. او همچنین تاکید کرد هر ساعت قطعی اینترنت یک میلیون و ۵۰۰ هزار دلار به اقتصاد ایران ضرر میزند.
این فعال اقتصادی پای برخی توییتهایش هشتگ نام برخی کشتهشدگان از جمله نیکا شاکرمی را میافزود و از سیاستهای حکومت در سرکوب مردم انتقاد میکرد. خشم رسانههای حکومتی به انتخاب حسین سلاحورزی نیز از همین موضوع نشات میگیرد.
پس از انتخاب او به ریاست اتاق ایران، خبرگزاری تسنیم با انتشار تصاویر برخی توییتهای سلاحورزی در جریان خیزش انقلابی، این فعال اقتصادی را «برانداز» خواند و از نهادهای مسئول خواست او را برکنار کنند. در گزارش تسنیم که با تیتر «نفوذ براندازان در مهمترین شوراهای عالی کشور» منتشر شد، آمده بود: «سلاحورزی در حالی بهعنوان رئیس جدید اتاق بازرگانی ایران انتخاب شد که در ماههای گذشته موضعگیریهای او در فضای مجازی علیه مواضع رسمی جمهوری اسلامی و در راستای بلندگوهای تبلیغاتی دشمنان ایران یعنی آمریکا، انگلستان و رژیم صهیونیستی حواشی زیادی به همراه داشته است. نمیشود همزمان هم عضو مهمترین شوراهای عالی تصمیمسازی برای جمهوری اسلامی بود و هم در راستای براندازان جمهوری اسلامی شعار داد.»
از نظر خبرگزاری تسنیم، ریاست اتاق ایران به معنای «دسترسی به محرمانهترین اطلاعات سری» جمهوری است و نباید به کسی که در «راستای شعار براندازان قدم برداشته است، اعتماد کرد».
درحالیکه تلاش حکومتیها برای برکناری حسین سلاحورزی ادامه دارد، روسای اتاقهای سراسر ایران در بیانیهای ضمن حمایت از منتخبان خود در هیئترئیسه اتاق ایران، بر صیانت از آرای بخش خصوصی تاکید کردند.